LAATULUPAUS

TARJOTTAVAT LIIKENNEPALVELUT

Jussilan Liikenne avoin yhtiö harjoittaa linja-autojen tilausliikennepalveluja Suomessa ja ulkomailla pääalueena Kemi-Tornion seutukunta sekä palveluliikennettä Tornion kaupungissa joukkoliikenneluvan mukaisesti. Yhtiö harjoittaa myös taksiliikennettä asemapaikkanaan Tornion kaupunki. Meille tärkeitä asioita ovat turvallisuus, luotettavuus, ystävällinen asiakaspalvelu, joustavuus ja taloudellinen kannattavuus.

KÄYTÖSSÄ OLEVA KALUSTO

Jussilan Liikenne liikennöi 20-54 paikkaisilla linja-autoilla. Tilausliikenteen linja-autot ovat hyvin varusteltuja turistibusseja. Palveluliikenteessä on käytössä vähäpäästöisiä busseja, jotka ovat invavarustein. Taksiliikenteessä on käytössä tilatakseja jotka ovat inva-ja paarivarusteisia. Lisätietoa busseista ja takseista löytyy kotisivuiltamme kohdasta kalusto.

HENKILÖKUNTA

Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita. Heillä kaikilla on Eu-direktiivin mukainen ammattipätevyys voimassa syyskuuhun 2023.

TIEDOTTAMINEN

Mahdollisista muutoksista tiedotamme nettisivuillamme www.jussilanliikenne.fi ja facebook-sivuillamme.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS JA PALAUTTEET

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Palautteet voi lähettää ohessä olevan yhteydenottopyyntö-lomakkeen kautta meille. Kaikki palautteet käsitellään  nopeasti ja asiakkaalle vastataan mahdollisimman nopeasti.

Yhteydenottopyyntö