LAATULUPAUS

TARJOTTAVAT LIIKENNEPALVELUT

Jussilan Liikenne avoin yhtiö harjoittaa linja-autojen tilausliikennepalveluja Suomessa ja ulkomailla pääalueena Kemi-Tornion seutukunta sekä palveluliikennettä Tornion kaupungissa joukkoliikenneluvan mukaisesti. Yhtiö harjoittaa myös taksiliikennettä asemapaikkanaan Tornion kaupunki. Meille tärkeitä asioita ovat turvallisuus, luotettavuus, ystävällinen asiakaspalvelu, joustavuus ja taloudellinen kannattavuus.

KÄYTÖSSÄ OLEVA KALUSTO

Jussilan Liikenne liikennöi 20-54 paikkaisilla linja-autoilla. Tilausliikenteen linja-autot ovat hyvin varusteltuja turistibusseja. Palveluliikenteessä on käytössä vähäpäästöisiä busseja, jotka ovat invavarustein. Taksiliikenteessä on käytössä tilatakseja jotka ovat inva-ja paarivarusteisia. Lisätietoa busseista ja takseista löytyy kotisivuiltamme kohdasta kalusto.

HENKILÖKUNTA.

Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita. Heillä kaikilla on Eu-direktiivin mukainen ammattipätevyys voimassa syyskuuhun 2018.

TIEDOTTAMINEN

Mahdollisista muutoksista tiedotamme nettisivuillamme www.jussilanliikenne.fi ja facebook-sivuillamme.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS JA PALAUTTEET

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Palautteet voi lähettää ohessä olevan yhteydenottopyyntö-lomakkeen kautta meille. Kaikki palautteet käsitellään  nopeasti ja asiakkaalle vastataan mahdollisimman nopeasti.

Markku Jussila                                                 Reijo Jussila                                                                                                                                                  markku.jussila@jussilanliikenne.fi                    reijo.jussila@jussilanliikenne.fi                                                 .fi                                                                               +358400692535                                              +358400394970

 

                                                                                                                                    

 

                                                                                                                                                                                                                    

 

 

 

 

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme teihin yhteyttä ensi tilassa.

Jussilan Liikenne Ay

Tilausnumerot:

TAKSI 22
0400 374 844   

TAKSI 35
0400 394 959
(24/7 ARPELA)

Linja-autojen tilausliikenne:

Markku Jussila
0400 692 535
markku.jussila@jussilanliikenne.fi